Elevplads som webudvikler / web-integrator

Brænder du for webudvikling og ønsker en karriere inden for frontend udvikling af hjemmesider, så har du lige nu muligheden for at ansøge om en elevplads ved Erhvervs Webdesign i Esbjerg, da vi søger 2 nye elever!

Lidt om det du ville gå i møde:

•    Du kommer til at arbejde på vores fuldstændigt ny renoverede hovedkontor på lillebæltsvej i Esbjerg.
•    Du er omgivet af dygtige og tålmodige kollegaer der er klar til at træne, hjælpe og guide dig på vej til at blive en stjerne inden for webudvikling, hvis du selv har drive.
•    Vi laver en personlig udviklingsplan der passer til dig og dit forløb.
•    Du vil blive en del af et stort og energisk team af dygtige mennesker inden for både frontend udvikling, backend udvikling, marketing, foto & video.
•    Du får mulighed for at deltage i alle de forskellige arrangementer vi afholder, hvilket kan være alt lige fra go-kart, LAN party – eller noget helt tredje!
•    Du vil selv få ansvaret for udvikling af sider til nogen af vores kunder – dog uden at du bliver sluppet af dine støtter, indtil du er komfortabel.

Teknologier vi bruger:

Vi spænder faktisk rigtigt bredt og bruger både bleeding-edge teknologier såvel som mere ”almindelige” teknologier – som er dem du primært vil komme til at arbejde med, heriblandt: HMTL, SASS/CSS, jQuery, TWIG (Symfony).

I forhold til software må du for vores skyld bruge lige akkurat det, du har lyst til, men de fleste her bruger Visual Studio Code – så hvis du gerne vil have et par kollegaer der kan hjælpe dig, hvis det driller, så vil vi anbefale det! Vi vil naturligvis sørge for, at du ligeledes får en Photoshop licens, så du kan rode med grafik heri.

Sådan ansøger du:

Send din ansøgning til job@erhvervswebdesign.dk med CV og ansøgning vedhæftet. Husk at angive i emnefeltet, hvad du søger.

Vi gennemgår ansøgninger løbende og kontakter dem, vi ønsker til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!