Google AdWords - Få hjælp til AdWords og sælg mere online

 

 

Google AdWords

Ønsker du garanti for din placering på Google? Lad os, hos Erhvervs Webdesign hjælpe dig med at blive set blandt de første på Google, og sikre at kunderne ikke glemmer dig!

Garanti for at blive set - Skab opmærksomhed - og få større omsætning

 

* Kan tilkøbes
* Følger med ved passende tilkøb

Få et tilbud til dit behov

Ring på
82 82 98 98 eller skriv til
salg@erhvervswebdesign.dk

Opsætning af søgeord

Har du ikke allerede fundet dine ønskede søgeord, hjælper vi gerne dig med en forudgående søgeords analyse. På den måde finder vi i fællesskab de søgeord som passer bedst til din kampagne. Vi sørger sammen med dig for at de søgeord vi finder både har høj relevans for din virksomhed, samt en god klikpris.

Opsætning af konto

For at arbejde med Google Adwords kræves det at du har en Adwords-konto.

Din Adwords-konto er den konto som bliver brugt til at administrere dine kampagner samt budgetter.

Har du ikke allerede en konto, hjælper vi dig meget gerne med at få denne oprettet, således at vi sammen kan komme godt i gang.

Har du allerede en Adwords-konto kan du nøjes med at tilkoble os til den, og på den måde vil vi kunne administrere din konto for dig.

Du vil altså hele tiden have mulighed for at følge med i hvad der sker, og hvad dine penge bliver brugt på.

Opsætning af annoncegrupper

En annoncegruppe indeholder et sæt af dine søgeord og ud fra disse annoncegrupper sørger vi for at opsætte en eller flere annoncer som passer sammen med annoncegruppen. Vi bruger selve annoncegrupperne til at organisere både dine søgeord, samt dine annoncer.

Opsætning af annoncer

For at dine annoncer fanger dine kunder skal du sørge for at have fangende tekster, og sørge for at de enkelte annoncer bliver tilrettet i forhold til dine søgeord og annoncegrupper.

Derfor skræddersyer vi dine annoncer præcist til indholdet af både din side, det som du tilbyder, samt hvad der fremgår af dine annoncegrupper.

Opsætning af analytics

For at skabe et overskueligt overblik af alt din data, kobler vi din Adwords-konto sammen med din Analytics-konto. Hvilket betyder at du et, samlet sted, har mulighed for både at følge med i antal klik, klikpriser, konverteringer, sessioner, mv.

I forbindelse med opsætning af Google Analytics gennemgår vi gerne Analytics med dig, således at du nemt kan finde frem til dine egne data såfremt at dette ønskes.

Budget kontrol

Vi sørger for at dine budgetter bliver overholdt i forhold til de enkelte kampagner, og vi har mulighed for med stor fleksibilitet at fastlægge hvad enten et budget skal være pr. dag, pr. måned, delt for alle dine kampagner, specifikke kampagner, eller noget helt tredje. Vi hjælper dig med at få skræddersyet en løsning specifikt efter dine ønsker.

Annonceoptimering

Med annonceoptimering, sørger vi for at du altid får det meste ud af dine annoncer og reklamekroner. Hvilket betyder at vi løbende optimerer på dine annoncer for at opnå en god CTR (Click Through Rate), vi sørger for at pause søgeord med lav CTR og vi fokuserer på de billige og mere relevante søgeord. Det hele handler om at du skal få mest ud af dine penge, og derved få flest klik for dine kroner.

Landing pages

Når at man udarbejder annoncer igennem f.eks. Google-Adwords, og betaler for sine klik er det vigtigt at dirigere kunden videre ind til en side med relevant indhold som passer med den respektive annonce.

En ”landing page” er den første side en kunde bliver mødt af efter et klik på din annonce. Derfor skal der være overensstemmelse imellem både det som kunden forventer at finde når at de søger på et ord, men så sandelig også det som de bliver mødt af når at de vælger at klikke på en specifik annonce. Derfor er det vigtigt at optimere og udarbejde en god og relevant indholdsside der fanger kundens interesse fra en start.

Analytics salg & konverterings sporing

Vi opsætter sporing igennem Google-Analytics og/eller Google-Adwords således at du kan se hvor meget salg dine annoncer generer. På denne måde kan du lynhurtigt danne dig et overblik over konverteringen af dine annoncer, altså hvor ofte sælger vi/eller gør brugeren som vi gerne vil have, kontra hvad prisen er for det.

Det samme gælder på din hjemmeside, hvor at vi kan opsætte specifikke krav for hvornår at dit klik har genereret hvad vi anser som værende en konvertering, og på denne måde har opfyldt dit mål med annoncen. Det kan være alt fra at klikke på en given knap, til udfyldning af en tilbudsformular – her sætter kun fantasien grænser.

På denne måde vil du altså have mulighed for at se hvor stor effekt dine annoncer har, samt hvor meget du får ud af dine reklamekroner. Det hele handler selvfølgelig om at få så mange konverteringer som muligt.

Kontakt os!

Telefon 82 82 98 98

Eller skriv til os på

info@erhvervswebdesign.dk


Bliv kontaktet af os.

 

Erhvervs Webdesign ApS

Auktionsgade 3, 2. sal, 6700 Esbjerg.
CVR: 34877939

TLF: 82 82 98 98
info@erhvervswebdesign.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag & Søndag Lukket