Erfaren Front-End Udvikler Søges

Vil du være med til at designe flotte hjemmesider, der skaber en tydelig værdi for en bred vifte af spændende kunder?

Hos Erhvervs Webdesign i Esbjerg, søger vi lige nu en dygtig webudvikler med flair for det visuelle design samt brugervenligheden i en hjemmeside.

Vi søger en person der har erfaring i udvikling af hjemmesider samt drivet til fortsat at lære en masse og dygtigøre sig selv yderligere.

Dit fokusområde bliver at udvikle hjemmesider til små- og mellemstore virksomheder, helt fra den lokale tømrer, frisør eller restaurant, til de større virksomheder, der driver forretning i hele Danmark.

Hos Erhvervs Webdesign bliver du del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og kort vej fra idé til handling

Din baggrund:

Vi forestiller os at du har et par års erfaring som frontend-udvikler og formentlig en uddannelse indenfor webudvikling.

Som person er du kreativ og selvstændig i dit arbejde. Du er vant til at arbejde efter deadlines og du føler dig på hjemmebane, når det kommer til design, layout og brugervenligheden i en hjemmeside.

Udover ovennævnte, så er det en fordel, hvis du har erfaring med at udvikle hjemmesider i Drupal, men det er dog ikke et krav.

Vi søger en person der:

 • Har erfaring med udvikling og design af hjemmesider

 • Er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er en teamplayer.

 • Er klar på personlig udvikling og udfordringer.

 • Har stærke designfærdigheder, samt øje for detaljen.

 • Har den faglige viden og praktiske erfaring inden for HTML, CSS og JavaScript.

 • Brænder for at udvikle de fedeste hjemmesider.

Hvad kan vi tilbyde dig?:

 • En behagelig arbejdsplads med gode kollegaer.

 • Ordentlige forhold med faste mødetider.

 • Et socialt arbejdsmiljø i de fedeste omgivelser.

 • Fokus på personlig og faglig udvikling.

 • Sociale events og firmafester.

 • Løn efter kvalifikationer.

Lidt om os:

Erhvervs Webdesign er et webbureau i kraftig vækst, beliggende i Esbjerg. Vi rådgiver, sælger og udvikler hjemmesideløsninger, samt online markedsføring på de digitale platforme, til primært små- og mellemstore virksomheder, landet over.

Vi har et meget tæt samarbejde mellem afdelingerne, hvilket gør at der ikke er langt fra tanke til handling. På denne måde skaber vi det perfekte workflow, så vi kan levere de bedste resultater til vores kunder

Vi går meget op i at der er en konstruktiv og effektiv kommunikation mellem hinanden, hvilket samtidig også betyder at der ikke findes ''dumme'' spørgsmål.

Hos Erhvervs Webdesign er vi en flok engagerede og passionerede specialister inden for vores felter, som hver især arbejder stenhårdt på at udvikle de bedste løsninger for vores kunder.

I vores udviklerafdeling har vi en samling af dygtige personer, der hver dag kæmper for at lave fede hjemmesidedesigns til vores mange kunder og her mangler vi altså dig!

KAN DU SE DIG SELV SOM VORES NYE FRONTEND-STJERNE?

Så send en motiveret ansøgning, samt CV til: job@erhvervswebdesign.dk

Har du referencer på noget af dit tidligere arbejde, så send også gerne dette med

Har du spørgsmål til stillingen, så er du mere end velkommen til at kontakte os på: +45 82 82 98 98

Vi afholder løbende samtaler, med tiltrædelse snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig!