Ønsker du at gøre karriere inden for salg? Vi er i rivende udvikling og søger derfor passionerede Lead Generators i Esbjerg, Odense og Århus til at styrke vores salgsteam.

Som Lead Generator er din primære arbejdsopgave at booke møder til salgskonsulenterne, og derfor vil du indgå i et tæt samarbejde med konsulenter og salgsleder. Du vil blive en del af et ungt og energisk team, som brænder for at levere resultater for vores kunder og samtidig skabe Danmarks bedste arbejdsplads.

Din kontakt med potentielle kunder vil være over telefonen, så derfor er det vigtigt, at du er god til hurtigt at skabe relationer, være overbevisende, have talegaverne i orden og generelt bare efterlade kunden med et positivt indtryk.

Stillingen vil have en høj grad af frihed, da du selv kan styre din arbejdsuge til et vist omfang. Du vil være timelønnet og vælger selv antallet af timer, du ønsker at arbejde, dog med et minimum på 20 timer i ugen. Derudover vælger du også selv, hvad der skal stå på din lønseddel, da vi tilbyder provision helt uden loft!

Hvis du drømmer om at blive en af vores nye topsælgere og omsætte for millioner hvert år, så er det også muligt at udvikle din salgskarriere hos os. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne.

Hvem er du?

  • Resultatorienteret og kan arbejde selvstændigt
  • Ambitiøs og ikke bange for udfordringer
  • Udadvendt og har talegaverne i orden
  • Besidder et højt drive og bare vil ud over stepperne sammen med resten af teamet

Vi har ingen krav til uddannelse eller erfaring med salg, så hvis du brænder for at prøve noget nyt af, og du kan se dig selv booke landet tyndt for gode leads, så er du den, vi står og mangler.

Hvad kan vi tilbyde?

  • En fast grundløn og en provisionsordning uden loft
  • En grundig oplæring i vores produkter og tjenester samt træning og support i salgsprocessen
  • En arbejdsplads med en motiverende kultur og en høj grad af frihed under ansvar
  • Du styrer selv din arbejdsuge (timer skal blot ligge mellem 8 og 16)
  • Fede sociale arrangementer på tværs af alle afdelinger i hele landet
  • En udviklingsrejse med fuld smæk på!

Skal du være en del af vores team?

Så send en motiveret ansøgning, samt CV til: job@erhvervswebdesign.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest.

Vi indkalder løbende potentielle kandidater til samtale, så vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du mere information om Erhvervs Webdesign, kan du kontakte Anja Wisney på aw@erhvervswebdesign.dk