Vi vækster hos Erhvervs Webdesign og søger derfor en dedikeret salgskonsulent til vores hovedkontor i Esbjerg, der er klar til at gå på jagt efter nye kundeemner.

Er telefonen din bedste ven og er du skarp til at lukke en handel? Så har vi et jagtområde, der er klar til at blive din legeplads.

Hvordan ser en arbejdsuge ud som salgskonsulent?

Som salgskonsulent hos Erhvervs Webdesign, vil din arbejdsuge primært se ud som følgende:

  • Opsøge potentielle kunder i eget salgsdistrikt via telefon.
  • Planlægning af kundemøder.
  • Forberedelse og eksekvering af ovenstående kundemøder.
  • Forhandling af rammeaftaler med kunden.
  • Oprettelse af dine kunder i CRM-system.

Typisk starter din uge med, at du opsøger kundeemner mandag-tirsdag, efterfulgt af møder onsdag-fredag. Dette er dog ikke skrevet i sten, da hver uge kan se lidt forskellig ud, alt efter omstændighederne.

Du får også et tæt samarbejde med salgschefen. Dette inkluderer bl.a. at hele salgsteamet hver mandag, holder et salgsmøde, hvor der bliver lagt fokus på indfrielse af de samlede salgsmål for afdelingen, i den pågældende uge. 

Hvem er du?

Vi søger en salgskonsulent med et højt drive og en brændende passion for salgsfaget!

Som person er du resultatorienteret og klar til at tage ansvar for hele salgsprocessen, lige fra det første opkald, til den endelige underskrift er sat på papiret.

Det er en fordel at have kendskab til webbranchen, men dog ikke et krav.

Vigtigst af alt leder vi efter en person, der er klar på at tage en rejse sammen med os og vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er klar på at lære og udvikle dig hver dag.

Hos Erhvervs Webdesign kommer du langt hvis du:

  • Har mod på at tage ansvar – Hos Erhvervs Webdesign går det stærkt til hverdag og du vil derfor få en del ansvar selv. Vi tager ansvar for vores kunder og deres behov, men også for vores egen udvikling, så vi altid er skarpe i vores felt.
  • Kan sælge drømmen til potentielle kunder – Vi sælger ikke blot en hjemmeside til kunderne, men derimod drømmen om at få det maksimale potentiale ud af deres forretning. Derfor kommer du langt, hvis du kan hjælpe potentielle kunder med at realisere deres potentiale, via en ny flot hjemmeside.

Hvad tilbyder vi? 

Erhvervs Webdesign tilbyder en udfordrende stilling med attraktive ansættelsesvilkår og gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling i organisationen. 

Inden vi slipper dig løs, får du et grundigt oplæringsforløb, hvor du vil få den nødvendige viden omkring vores produkter/services og vores salgsprocesser, så du er 100% klædt på til opgaven.


Vi tilbyder en seriøs hverdag – dog med plads til hygge, sjov og spas. Dette afspejles i en høj grad af frihed under ansvar.

Du bliver en del af et energisk salgsteam, der har base i et splinternyt og moderne kontor i Esbjerg, hvor vi vil udstyre dig med det nødvendige grej, såsom pc, telefon og kaffe (hvis dette ønskes). 

Derudover stiller vi en firmabil til rådighed, ved kundebesøgene. 

Erhvervs Webdesign

Erhvervs Webdesign er et webbureau med 9 års erfaring i at levere bundsolide hjemmeside- og markedsføringsløsninger til det danske erhvervsliv. Vi rådgiver, sælger og udvikler hjemmesider og online markedsføring på de digitale kanaler til primært små og mellemstore virksomheder, landet over.

Siden starten i 2012, har Erhvervs Webdesign oplevet en stor vækst i kundestrømmen og vi beskæftiger i dag et team bestående af 30 dygtige medarbejdere. 

Vores hovedkontor - hvor du kommer til at tilbringe din daglige gang - er beliggende i vores nye lækre domicil i Esbjerg. Derudover har vi også et salgskontor beliggende i Skanderborg, hvor vi har flere stærke salgsprofiler.

Er du den vi leder efter? – Send din ansøgning allerede i dag!

Send en motiveret ansøgning, samt CV til: job@erhvervswebdesign.dk 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. 

Vi indkalder løbende potentielle kandidater til samtale, så vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt. 

OBS: Kørekort B er påkrævet

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du mere information om Erhvervs Webdesign, kan du kontakte Thomas Jensen på tj@erhvervswebdesign.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!