Salgsleder til ny sjællandsafdeling

Erhvervs Webdesign er et webbureau med 9 års erfaring i at levere bundsolide hjemmeside- og markedsføringsløsninger til det danske erhvervsliv. Vi rådgiver, sælger og udvikler hjemmesider og online markedsføring på de digitale kanaler til primært små og mellemstore virksomheder, landet over.

Siden starten i 2012, har Erhvervs Webdesign oplevet en stor vækst i kundestrømmen og vi beskæftiger i dag et team bestående af 30 dygtige medarbejdere. 

Hos Erhvervs Webdesign er vi på en ambitiøs vækstmission, hvor næste skridt er at starte et nyt salgskontor på Sjælland.

I den anledning søger vi efter den helt rette kandidat til at drive salgsafdelingen og vækste vores portefølje i Sjællandsregionen. 

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som salgsleder vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bestå af at:

 • Udvikle og styre salgsprocesser for Sjællandsafdelingen 
 • Lede salgsafdelingens samarbejde med webudvikler- og marketingteamet for konstant at yde den bedste service for kunderne.
 • Sætte og realisere ambitiøse mål for salgsteamet.
 • Udvikle og løbende opdatere salgsprocesser.
 • Dyrke en salgskultur med performance, resultatskabelse, kundeservice og kundeloyalitet.
 • Bygge og lede et professionelt salgsteam.
 • Udvikle og tage ejerskab på KPI’er og rapportering for salgsteamet.
 • Opsøge potentielle kunder i eget salgsdistrikt, planlægge og eksekvere salgsmøder.

Kvalifikationer og færdigheder

Vi søger en særdeles dreven salgsleder med erfaring fra bureaubranchen, der har styr på værktøjskassen og som tør at gå forrest i resultatskabelsen.

Du har indgående erfaringer med salg af hjemmeside- og marketingløsninger til små og mellemstore kunder og modet på at deltage i opbyggelsen af salgsafdelingen på Sjælland.

Vi forventer ikke at du er svaret på alt, men du skal kunne sætte hak ved flere af følgende punkter:

 • Du har skarpe analytiske evner kombineret med et taktisk overblik, så du kan orkestrere og optimere salgsprocesser.
 • Du har solid erfaring med salg af hjemmeside- og marketingsløsninger til små og mellemstore kunder.
 • Du udviser stærke lederegenskaber og evner at rekruttere, udvikle, og motivere ambitiøse medarbejdere.
 • Du er en holdspiller, der ser det større billede og kan afslutte opgaver og skabe resultater. Du er selvsikker, vedholdende, har en veludviklet humor og gør dit yderste for at bidrage til kulturen på kontoret.
 • Da vores kunder kommer fra en lang række af brancher har du egenskaberne og mindsettet til tackle salgsprocessen i øjenhøjde med den individuelle kundes forståelse for løsningerne.

Hvad tilbyder vi? 

Erhvervs Webdesign tilbyder en udfordrende stilling med attraktive ansættelsesvilkår og gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling i organisationen og branchen som helhed. 

Ydermere tilbyder vi en fantastisk mulighed for at deltage i opbyggelsen af en salgsafdeling, hvor dine ideer, færdigheder og lederegenskaber bliver grobunden for sjællandskontoret samt den videre vækst af virksomheden som helhed.

Du kan forvente at blive en del af et socialt og fagligt fællesskab i en web- og marketingsvirksomhed, der vokser hurtigt. Du vil få en base på Sjælland (præcise lokation er ikke afgjort endnu) hvor du som sagt har alle muligheder for at bygge den bedste salgsafdeling op.

Er du den salgsleder vi mangler? – Send din ansøgning allerede i dag!

Send en motiveret ansøgning, samt CV til: job@erhvervswebdesign.dk 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. 

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest muligt. Vi indkalder derfor også potentielle kandidater til samtale løbebde, så vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt. 

OBS: Kørekort B er påkrævet

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du mere information om Erhvervs Webdesign, kan du kontakte Thomas Jensen på tj@erhvervswebdesign.dk eller tlf: 20 71 55 46.

Vi glæder os til at høre fra dig!