Ny hjemmeside - Professionelle hjemmeside løsninger udviklet i Drupal

Din nye hjemmeside kommer med fri support!

Ny hjemmeside

Leder du efter et professionelt webbureau som samarbejdspartner til din nye hjemmeside? Vi, hos Erhvervs Webdesign gør det nemt for dig! - Alle vores løsninger er med både hosting og fri support!

Fri professionel support - Responsiv hjemmeside - samt priser alle kan være med på!

 

* Kan tilkøbes
* Følger med ved passende tilkøb

Få et tilbud til dit behov

Ring på
82 82 98 98 eller skriv til
salg@erhvervswebdesign.dk

Ny responsiv hjemmeside i Drupal

Med en ny hjemmeside fra Erhvervs Webdesign, får du et tilpasset webdesign udviklet i Drupal. Med vores mange referencer at tage udgangspunkt i, laver vi i fællesskab med dig, den perfekte hjemmeside til dine behov.

Alle vores hjemmesider er responsive, hvilket betyder at de tilpasser sig den pågældende enhed der tilgår siden, således at du har en hjemmeside der både er flot uanset om det er på en computer, en tablet eller en telefon.

Det at vores hjemmesider bliver udviklet i Drupal er en fordel for dig, der ønsker at holde omkostningerne lave - da Drupal som andre, er et "Open Source CMS", der er frit tilgængeligt for alle.

Desuden mener vi at Drupal er det perfekte system til at afdække næsten alle virksomheders behov, der med sit brugervenlige interface, giver store muligheder for selv at vedligeholde og administrere egen hjemmeside. (Såfremt at man selv ønsker det)

Hosting & Fri support er inkluderet

Hosting ser vi som værende en del af en ny hjemmeside, hvilket betyder at du hos os ikke har ekstra omkostninger til et webhotel for at holde din side online. Derudover hjælper vi selvfølgelig med hele opsætningen der hører til at få din nye hjemmeside op at køre.

Hos os får du også "fri support" med i pakken, der gør at du kan have en ny, flot, og responsiv hjemmeside kørende uden selv at skulle tænke på hverken opsætning eller redigering af hjemmesiden. Det eneste du skal gøre er at sende billeder, tekster, eller hvad du ønsker at få redigeret direkte til vores support - så sørger de for at ordne tingene for dig!

Du kan selv ændre i din nye hjemmeside

Hos os gemmer vi os ikke bag et låst eller hemmeligt system - Hvilket betyder at du selvfølgelig også selv har mulighed for at administrere din hjemmeside. Vi opretter blot en konto til dig, og vi hjælper dig naturligvist igang med systemet. Dette kan ske enten telefonisk, med skærmdeling, eller ved et møde her i huset. Vi gør det præcist som at du ønsker.

Desuden gælder din frie support også i dette tilfælde, hvilket betyder at du frit kan ringe og skrive til os hvis at du skulle have spørgsmål eller problemer undervejs.

Daglig backup

Alle vores servere kører hver nat en daglig backup, således at der ikke er noget data som går tabt med en hjemmeside-løsning hos os. Alle vores hjemmesider ligger faktisk arkiveret i en helt månede tilbage.

Skulle der være sket en fejl på hjemmesiden, er du kommet til at slette noget, eller er der sket noget helt tredje - har vi altid mulighed for at genskabe det tabte!

Mail med ubegrænset plads

Med en ny hjemmeside fra Erhvervs Webdesign har du også mulighed for at tilkøbe en mail for blot 30,- kr pr. måned.

For den pris får du en fuldt-funktionel IMAP e-mail, der altid er synkroniseret på tværs af dine enheder, hvilket betyder at de e-mails du ser på din computer altid er ens med dem du ser på din telefon.

Vi har naturligvis også mulighed for at hjælpe dig med både opsætning samt backup af dine gamle e-mailadresser, så du sikrer dig at det hele virker til en start.

Såfremt at det ønskes har vi også altid mulighed for at tilbyde både Office365, og Hosted Exchange (Ring for et tilbud).

Daglig backup af e-mails

Reglerne for vores hjemmesider gælder også for vores e-mails, så vi tager selvfølgelig også dagligt backup af din IMAP/Office365/Hosted Exchange løsning - således at vi altid kan genskabe tabte eller slettede e-mails.

Google Analytics

Med til alle vores hjemmesider kommer også Google Analytics. Google Analytics indeholder et hav af forskellige analyseværktøjer til at måle strømmen og adfærden af de brugere der tilgår din hjemmeside.

Du får selvfølgelig fri adgang til alt dataen hvor at du har mulighed for at se hvor at dine brugere tilgår din hjemmeside fra, hvornår de tilgår din hjemmeside, hvordan at de har fundet den, samt hvor at de klikker hen. Altså vil du have mulighed for at følge dine besøgendes adfærd på din hjemmeside.

Du kan læse meget mere om Google Analytics her

Ubegrænset trafik & domæner

Med ubegrænset trafik er der ingen begrænsninger for hvor mange der kan besøge din hjemmeside.

Et ubegrænset antal domæner, betyder at vi kan tilknytte et ubegrænset antal af købte domæner til din hjemmeside således at din hjemmeside f.eks. kan tilgåes fra: ewdk.dk, erhvervswebdesign.dk, design.dk osv.

Det eneste det kræver er at du selv har købt dine domæner.

DNS Administration

DNS Administrationen sørger for at styre hvilken server din hjemmeside vises på, samt hvilken server dine e-mails sendes til. Vi står derfor gerne for at administrere dine DNS indstillinger.

Har man ikke erfaring indenfor dette område kan det være et stort rod at finde rundt i, hvilket også er grunden til at vi, uden meromkostninger, tilbyder at styre det for dig.

Kontakt os!

Telefon 82 82 98 98

Eller skriv til os på

info@erhvervswebdesign.dk


Bliv kontaktet af os.

Erhvervs Webdesign ApS

Auktionsgade 3, 2. sal, 6700 Esbjerg.
CVR: 34877939

TLF: 82 82 98 98
info@erhvervswebdesign.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag & Søndag Lukket