Ny webshop - Køb en professionel responsiv webshop udviklet i Prestashop

Din nye webshop er tilpasset nutidens trends!

Ny webshop

Er du på udkig efter en leverandør til din kommende webshop – eller måske som erstatning for din nuværende? Vi, hos Erhvervs Webdesign tilbyder webshop systemer tilpasset nutidens trends og design!

Skudsikker løsning – Dansk hosting – og professionel support!

 

* Kan tilkøbes
* Følger med ved passende tilkøb

Få et tilbud til dit behov

Ring på
82 82 98 98 eller skriv til
salg@erhvervswebdesign.dk

Responsiv webshop udviklet i Prestashop

Med en webshop fra Erhvervs Webdesign får du en webshop som tilpasser sig efter alle dine besøgendes enheder. Således at webshoppen fremstår godt uanset om de tilgår den på en computer, tablet eller telefon.

Hosting & Fri support inkluderet

Vi forsøger at gøre det så enkelt som muligt at få en ny webshop op at køre. Hvilket betyder at du med en løsning hos os står med en færdig og køreklar shop, når at vores arbejde er færdigt.

Hosting inkluderet betyder også at du ikke skal tænke på antallet af besøgende, ej heller på trafik eller plads (5GB), alt kører som det skal.

Vi underviser dig naturligvist i at benytte webshoppen, og vi sætter altid rigeligt med tid af til at hjælpe dig bedst muligt igang med din nye webshop.

At du får fri support betyder også at vi gerne hjælper dig med at lave rettelser i webshoppen, eller at du - såfremt at problemer skulle opstå, har mulighed for at få hjælp til dette. Vi sidder altid klar til at assistere dig på enten e-mail, telefon eller via skærmdeling.

Daglig backup

Alle vores servere kører en daglig backup, således at der ikke er noget data som går tabt med en webshop-løsning hos os. Derfor har vi altid mulighed for at gendanne din shop for 30 dage tilbage.

Tilføjelse af funktioner

Der er altid mulighed for tilføjelse af funktioner til shoppen, det kunne f.eks. være: Ønskeliste, Sidst sete, Sorterings værktøjer, Nyhedsbrev, eller andet.

Nogle funktioner har vi allerede klargjort i systemet, således disse kan aktiveres uden omkostninger såfremt dette er inkluderet i den valgte løsning.

Har du et specifikt ønske til ekstra funktioner på webshoppen er du velkommen til at kontakte os, for at høre om dine muligheder.

Flere sprog & valuta

Ønsker du flere sprog og valutaer på samme shop, vil din webshop kunne oversættes fra samme sted, og shoppen vil selv kunne konvertere dine priser igennem en valuta beregner.

ePay betalings gateway

Vi har et tæt samarbejde med ePay, hvilket betyder at vi kan tilbyde diverse betalingsformer til kniv skarpe priser.

I en almindelig løsning kan der tages imod de fleste betalingskort, du kan dog finde mere information på: ePay.dk

Integrering med økonomi system

Vi har mulighed for at integrere din webshop med bl.a. E-conomic's økonomi system, såfremt at du bruger et andet økonomi system er du velkommen til at kontakte os, for at finde ud af dine muligheder.

Multishop funktioner

Flere webshops fra samme backend. Med multishop funktion kan du have f.eks. webshop1.dk & webshop2.dk kørende fra den samme backend, på denne måde slipper du for at skulle håndtere dine shops fra forskellige steder.

Kontakt os for at få et tilbud på dette.

Integrering af kasse system

Med et samarbejde ved 3. parts leverandør er det muligt at koble din webshop sammen med et kasse system, således at dine produkter på webshoppen synkroniseres med dine produkter i butikken. Til dette følger både terminaler, pos og label printere.

Kontakt os!

Telefon 82 82 98 98

Eller skriv til os på

info@erhvervswebdesign.dk


Bliv kontaktet af os.

Erhvervs Webdesign ApS

Auktionsgade 3, 2. sal, 6700 Esbjerg.
CVR: 34877939

TLF: 82 82 98 98
info@erhvervswebdesign.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag & Søndag Lukket