Marketing Specialist med passion for Paid Social

Brænder du for de sociale medier og mere specifikt annoncering på hhv. Facebook og Instagram?  Får du en kriblen i fingrene ved tanken om at skulle arbejde med Paid Social-strategier og eksekvere på dem, så dine kunder ser fremskridt i deres forretning?

Så er det muligvis dig vi har brug for som vores næste Paid Social Specialist.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af vores Paid Social/SoMe Team, hvor vi arbejder med en lang række små og mellemstore virksomheder i forskellige brancher.
 
Det meste af din arbejdsdag går med at planlægge og eksekvere på din egen portefølje af kunder med ansvaret for deres Paid Social-aktiviteter.

Det indebærer bl.a.:

 • Definition af den rette Paid Social-strategi på tværs af kunderejsen
 • Budgethåndtering
 • Opsætning af forskellige kampagnetyper baseret på strategien
 • Optimering af nye og eksisterende Paid Social-konti i vores portefølje  
 • Analyse af målgrupper, markedet og performance
 • Teste nye tiltag i samarbejde med resten af teamet og bla. Facebook
 • Deltage i kundemøder in-house
 • Vejlede og assistere vores kunder i alle aspekter af SoMe.

Derudover bliver du også en vigtig sparringspartner for afdelingens videreudvikling som helhed.

Jobbet er fuldtid på 37 timer om ugen.

Om Erhvervs Webdesign
Erhvervs Webdesign er et webbureau i kraftig vækst, beliggende i Esbjerg. Vi rådgiver, sælger og udvikler hjemmesideløsninger, samt online markedsføring på de digitale platforme til primært små- og mellemstore virksomheder - landet over.
Vi har et meget tæt samarbejde mellem afdelingerne, hvilket gør at der ikke er langt fra tanke til handling. På denne måde skaber vi det perfekte workflow, så vi kan levere de bedste resultater til vores kunder

Vi går meget op i at der er en konstruktiv og effektiv kommunikation mellem hinanden, hvilket samtidig også betyder at der ikke findes ''dumme'' spørgsmål. I 2020 flyttede vi til vores nye fuldt renoverede hovedkontor på Lillebæltsvej 62 i Esbjerg, hvor din dagligdag med dine nye kollegaer ligeledes vil foregå.

Hvem er du? 
Det vigtigste for os er at du har passion og brænder for SoMe og Annoncering på de respektive platformene. Derudover har du også et umætteligt drive for digital marketing som helhed.
 
Det er selvfølgelig en fordel hvis du har arbejdet med annoncering på diverse SoMe-kanaler tidligere, men dette er ikke et krav for at ansøge, da de afgørende faktorer er dit drive og forståelse for den digitale verden. 
 
Din største styrke er en kombination af overblik, teknisk indsigt og knivskarpe kommunikationsevner, da dette er alfa omega for kundernes success.
 
Kan du også sætte flueben ved flere ting på listen, så er det lige dig vi står og mangler:

 • Du har en uddannelse inden for marketing eller kommunikation
 • Du kan sætte dig i kundens sted og har forståelse for den fulde kunderejse
 • Du tør byde ind med nye ideer og arbejde proaktivt med både egne og dine kollegers kunder
 • Du er analytisk anlagt og vant til at analysere resultaterne, med henblik på forbedringer
 • Du er ikke bleg for at snakke med kunder over telefon, for at guide, forklare og samle indsigt til fremtidig kampagner

Hvad tilbyder vi?
Du bliver en del et skarpt hold af passionerede marketeers, på kryds af hele marketingsafdelingen. 
Derfor vil du opleve en hverdag, hvor vi alle løfter i flok og arbejder sammen på kryds af afdelingerne, for at skabe de bedste resultater for kunderne. 
Du har derfor også gode muligheder for at være med til at præge udviklingen af vores ydelser til kunderne fremadrettet i form af din viden og inputs.
 
Vi værdsætter vores kultur på arbejdspladsen og gør vores allerbedste for at skabe et arbejdsmiljø der både er inspirerende og sjovt, på samme tid med at arbejdsopgaverne skal følges til dørs. 
Det betyder, at du kan se frem til rigtig mange gode timer i fremragende selskab, både i hverdagen, men fx også til diverse fællesarrangementer og firmafester m.m.
 
Bliv en del af et stærkt marketing team i Esbjerg

Lyder dette som noget for dig?

Så send os dit CV og ansøgning til: job@erhvervswebdesign.dk
Vi afholder samtaler løbende og vi forventer en ansættelse til start Oktober, så søg hurtigst muligt.
 
Ved spørgsmål til jobbet bedes du sende en mail til Nikolaj Rask på nr@erhvervswebdesign.dk