Skal du være en del af vores team?


 

 

Er du sælger med stort S?

Vi søger lige nu en sælger med gåpåmod, der kan arbejde selvstændigt med hele salgsprocessen, lige fra den første kundekontakt over telefonen, til det lukkede salg ude på mødet med kunden.

Lyder dette som noget for dig? Så er du måske den rette til jobbet.

Erhvervs Webdesign er et webbureau i kraftig vækst, beliggende i Esbjerg. Vi rådgiver, sælger og udvikler hjemmesideløsninger, samt online markedsføring på de digitale platforme, til primært små- og mellemstore virksomheder, landet over.

Vi har en uformel omgangston, hvor der er plads til sjov, samtidig med at vi hver dag arbejder benhårdt for at hjælpe vores kunder frem i den digitale verden.

Det er et krav, at du har erfaring indenfor salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og brænder for dit fag. Det forventes, at du som person er en fighter og at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i en branche hvor der er fart på hver dag.

Du får:

  • En lønpakke ud fra kvalifikationer, med provision uden loft.

  • En behagelig arbejdsplads med gode kollegaer.

  • Ordentlige forhold med faste mødetider

  • Et 4 ugers grundigt oplæringsforløb, som sikre dig at du kan rådgive kunderne 100% og opnå personlig succes i jobbet som sælger/rådgiver hos Erhvervs Webdesign.

Vi forventer at du:

  • Er klar på personlig udvikling og udfordringer

  • Har erfaring med salg, gerne fra branchen.

  • Er ambitiøs og har vinderinstinkter

  • Er stabil, mødepligtig og kan strukturere dine arbejdsopgaver.

Hos Erhvervs Webdesign starter du typisk med at booke møder 2–3 dage om ugen og køre på møder 2-3 dage om ugen. Det er klart en fordel at have arbejdet med salg af hjemmesider eller markedsføring, dette er dog ikke et krav, da oplæring vil finde sted.

Du vil komme til at møde spændende udfordringer, og du vil have ansvar for at pleje dine kunder samt fornyelse af deres løsninger. Vi har stor knowhow på markedet, hvilket gør at du hos os har alle muligheder for at blive den bedste.

Kan du se dig selv som vores nye super sælger?

Så send en motiveret ansøgning, samt CV til: job@erhvervswebdesign.dk

Har du spørgsmål til stillingen, så er du mere end velkommen til at kontakte os på: +45 82 82 98 98

Vi afholder løbende samtaler, med tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!