Søgeords optimering - Priser på SEO optimering

SEO som gør at du bliver fundet!

Søgeords optimering

Ønsker du at din virksomhed er i blandt toppen på Google? Vi, hos Erhvervs Webdesign hjælper dig med at komme til tops og sørger for at din virksomhed ikke bliver overset!

Få en bedre placering - Flere besøgende - samt større omsætning

 

* Kan tilkøbes
* Følger med ved passende tilkøb

Få et tilbud til dit behov

Ring på
82 82 98 98 eller skriv til
salg@erhvervswebdesign.dk

Søgeord

Dine "søgeord", er de ord som du gerne vil blive vist på ved en søgning på Google.

Det er vigtigt for din succes med online markedsføring, såvel som søgeordsoptimering, at du synliggøre din hjemmeside på Google med gode og relevante søgeord. Dine søgeord er skabt til at skabe trafik til din hjemmeside, hvilket betyder at de skal være nøje udvalgt, i forhold til de produkter eller ydelser som at du tilbyder.

Det er derfor ikke kun vigtigt at vælge gode og relevante søgeord, men nogle gange kan det være til din fordel at udvælge søgeord som dine konkurrenter ikke har tænkt på at optimere sig på. På denne måde får du lettere dine søgeord øverst på Google, hvilket ofte også vil resultere i bedre og billigere konverteringer.

Da det er vigtigt at vælge de rigtige søgeord, står vi selvfølgelig altid klar med rådgivning og værktøjer til at finde søgeord som passer netop til din branche, behov, og hvad dine kunder søger på. Vi kan enten komme med en række forslag at tage udgangspunkt i ud fra en søgeords analyse. Vi vil dog også  meget gerne tage udgangspunkt i dine idéer, og se hvorvidt vi er enige i søgeordenes potentiale.

Lokal SEO

Lokal SEO er søgemaskineoptimering med lokalt fokus.

Laver man f.eks. en søgning på tømrer i Esbjerg, vil virksomheder med en beliggenhed i Esbjerg automatisk blive prioriteret højere i forhold til andre. Der er uden tvivl mange forskellige tendenser at søge på, men de lokale virksomheder vil altid have et forspring kontra de virksomheder der ikke ligger lokalt.

Hvis ikke du aktivt gør noget for at bibeholde det forspring, som f.eks. ved lokal SEO, vil du hurtigt se dig selv blive overgået af nærliggende virksomheder, samt virksomheder der slet ikke ligger i dit nabolag. Det hele handler om at fodre Google med de korrekte informationer omkring din virksomhed, og at overbevise Google om at din virksomhed er mere relevant en naboens!

Vi sørger selvfølgelig for at hjælpe dig igennem alle retningslinjerne for lokal SEO, og hjælper dig gerne med at bibeholde dit forspring, eller med at komme op før resten af dine konkurrenter i nabolaget!

Tekstforfatning

Er du en af dem der har svært ved enten at formulere dine egne tekster, eller bare at finde tiden til det? Så har vi mulighed for at tilbyde dig tekstforfatning til din hjemmeside.

Når vi laver SEO, og tekstforfatning, sørger vi altid for at dine tekster er SEO venlige, og at de dermed bidrager til at skabe en god placering for dig i forhold til alle dine søgeord.

Indholdet på din side er uden tvivl det absolut vigtigste for at skabe salg på din hjemmeside, samt at få kunderne til at foretage en handling. Dette er også grunden til at vi mener at SEO og tekstforfatning går hånd i hånd - vi føler ikke at det ene kan undvære det andet.

Indholds optimering

Vi sørger for, igennem indholds optimering, at gennemgå og redigere i dine tekster således at de bliver mere målrettet til dine søgeord.

Godt SEO indhold handler ikke om at gentage dine søgeord et utal af gange. Nu om dage er søgemaskinerne blevet meget gode til at kigge på hvorvidt dit indhold er unikt og relevant i forhold til hvad dine brugere søger efter, samt hvorvidt dine brugere rent faktisk får noget ud af de tekster som de finder på din hjemmeside. Det handler altså i langt højere grad om at teksterne passer til brugeren- fremfor at det passer til søgemaskinen som læser det.

Fremgangsmåden bør derfor altid være at kigge på dit indhold først, og vurdere hvorvidt dine potentielle kunder får de nødvendige informationer som de søger. Hvorefter at man vil lave tilretninger i indholdet for at søgemaskinerne bedre kan tolke og forstå dit indhold og dine søgeord.

Teknisk optimering

I forhold til den tekniske optimering af din hjemmeside, sørger vi for at din side bliver let læselig for søgemaskinerne. Dette gøres bl.a. igennem at man linker til de korrekte sider, at man angiver korrekte overskrifter, at man opsætter beskrivelser og titler på dine links og billeder, samt at navne, adresse og telefoner fremvises i korrekt syntax.

Når at vi laver teknisk optimering laver vi en teknisk SEO analyse af din hjemmeside, og ud fra dette tilretter vi det nødvendige HTML for at opnå en bedre placering til dig.

Hjælp i Analytics

Google Analytics er et værktøj som hjælper dig med at analysere dine besøgende, og opsætte konverteringsmål ud fra nogle specifikke mål du sætter for din hjemmeside. Derudover har du mulighed for at lave udtrækninger over folks adfærd på din hjemmeside.

Google Analytics er uden tvivl det helt rigtige værktøj for dig som ønsker at forstå dine besøgende, og deres adfærd. Du vil have mulighed for at se hvilke brugere der tilgår din side, hvor at de tilgår din hjemmeside fra, hvad dine brugere søger på når at de finde frem til din hjemmeside, dine placeringer på respektive søgeord, hvordan du rangerer i forhold til dine konkurrenter, og meget mere.

Kender du ikke allerede nu Google Analytics, tilbyder vi gerne at hjælpe dig igennem værktøjet og vise alle de muligheder du har for at finde de nødvendige informationer.

Google+ profil

Hvis at du ønsker at rangere godt på din lokale SEO har Google+/Google My Business en kæmpe stor betydning. Det er faktisk på grænsen til at de to går hånd i hånd. Google sørger altid for at finde de korrekte Google+ profiler som matcher bedst i forhold til de søgte emner. Derfor er det også rigtig vigtigt at have en profil der er opdateret med alle de korrekte informationer om din virksomhed heriblandt: adresse, telefonnummer, links, kategori, mv.

Alt dette vil vi selvfølgelig meget gerne opsætte for dig, og vi sørger derfor for at din Google+ profil vil være opdateret og fodret med de korrekte informationer for at kunden altid vil kunne skabe kontakt til dig.

Facebook profil

En aktiv Facebook profil er et stort plus når at det kommer til at skabe mere trafik til din hjemmeside. Trafik på din hjemmeside er en nøglefaktor når at det kommer til at opnå bedre placeringer på søgemaskinerne, hvilket derfor også kan være utroligt relevant i forhold til SEO optimering.

Udover at det kan hjælpe på din trafik, er der mange folk som i dag bruger de sociale medier til både at finde informationer, finde troværdighed, samt at skabe kontakt. Hvilket gør at man altid, som minimum, skal overveje at investere lidt tid og energi på de sociale medier.

Har du ikke allerede en virksomhedsprofil på Facebook? Så hjælper vi dig gerne med at komme i gang med en profil der er udfyldt med alle nødvendige informationer, billeder, og dit første opslag!

Linkbuilding

Link building kan være forskellen på hvorvidt du rangerer i toppen af Google, eller at du ender på anden side. Hele essensen af denne SEO form omhandler at konfigurer og etablere links til din hjemmeside.

Når at du arbejder med Link building handler det ikke bare om at etablere hvilke som helst links til din hjemmeside. Det handler i særdeleshed om at være kritisk overfor hvilke links man får, og derfor også at være kritisk overfor kvaliteten af disse.

Kontakt os!

Telefon 82 82 98 98

Eller skriv til os på

info@erhvervswebdesign.dk


Bliv kontaktet af os.

 

Erhvervs Webdesign ApS

Auktionsgade 3, 2. sal, 6700 Esbjerg.
CVR: 34877939

TLF: 82 82 98 98
info@erhvervswebdesign.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag & Søndag Lukket