Sociale medier | Vi hjælper med markedsføring på sociale medier

Bliv synlig på de sociale medier!

Sociale medier

Med de mange millioner brugere der den dag i dag bruger de sociale medier, er de sociale medier det perfekte værktøj til at gøre dit brand genkendeligt. Hvis at du samtidig har en aktiv konto med god dialog imellem dig og dine kunder, er dette også en god chance for at fremstå mere troværdigt.

Sørg for at bruge de sociale medier til at skabe kontakt imellem dig og dine kunder, del dine tilbud og sørg for altid at give feedback. Finder du frem til dine kunder på de sociale medier er dette også den perfekte mulighed for at lære din målgruppe og deres præferencer at kende.

En stor del af den markedsføring som du i dag kan lave igennem de sociale medier er gratis, på den måde kan de sociale medier bidrage til at holde dine omkostninger nede når at man generelt taler om online markedsføring.

At være aktiv på de sociale medier spiller også en stor rolle hvis du ønsker en god placering på søgemaskinerne. Har du samme navn, adresse, telefon og CVRnr på de sociale medier som på din hjemmeside, vil søgemaskinerne selv kunne relatere din profiler på de sociale medier med din hjemmeside. Hvilket vil hjælpe dig på dine placeringer, da søgemaskinerne også vil finde dig troværdig.

Facebook

Facebook er i dag så stor en spiller på markedet når det kommer til at dele nyheder med vennerne, at like opslag, eller bare generelt at interagere med folk og firmaer nær sig, at dette sociale medie absolut ikke er til at se bort fra.

Facebooks enorme bruger-andel, gør at du har et stort og bredt publikum som der kan rammes, uanset hvordan du ønsker at gøre det. Vi hjælper jævnligt virksomheder med at nå bredere ud på Facebook, og vi vil meget gerne hjælpe dig med Facebook marketing!

Google plus

Hvis du, med din virksomhed ønsker at komme frem på Google må du ikke se bort fra at have en opdateret Google+ konto. Denne bidrager til at få dig frem blandt søgeresultaterne, og til at lade dine potentielle kunder vide at du ligger i lokalområdet. Dette vil uden tvivl gavne din virksomhed når at du ønsker at nå ud til flere kunder.

Linkedin

Er du en B2B virksomhed, bør du ikke være foruden LinkedIn, der klart er erhvervslivets foretrukne online-medie. Lancerer du et nyt produkt, søger du nye ansatte, ønsker du at dele dit know-how i branchen eller på anden vis skabe interesse omkring din virksomhed, er LinkedIn uden tvivl det rigtige valg.

Twitter

Hver dag har Twitter flere millioner af aktive brugere, som bruger det til at skabe, opdage og dele idéer med hinanden. Det er en anden måde at skabe kontakt til dine kunder, brande dig selv, og få feedback. Du kan vælge at bruge Twitter til gratis markedsføring, til at dele ting omkring din virksomhed, følge dine konkurrenter, øge dit salg, eller noget helt andet.

Kontakt os!

Telefon 82 82 98 98

Eller skriv til os på

info@erhvervswebdesign.dk


Bliv kontaktet af os.

Erhvervs Webdesign ApS

Auktionsgade 3, 2. sal, 6700 Esbjerg.
CVR: 34877939

TLF: 82 82 98 98
info@erhvervswebdesign.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag & Søndag Lukket