Søgeord

Dine "søgeord", er de ord som du gerne vil blive vist på ved en søgning på Google.

Det er vigtigt for din succes med online markedsføring, såvel som søgeordsoptimering, at du synliggøre din hjemmeside på Google med gode og relevante søgeord. Dine søgeord er skabt til at skabe trafik til din hjemmeside, hvilket betyder at de skal være nøje udvalgt, i forhold til de produkter eller ydelser som at du tilbyder.

Det er derfor ikke kun vigtigt at vælge gode og relevante søgeord. Nogle gange kan det være til din fordel, at udvælge søgeord som dine konkurrenter ikke har tænkt på at optimere sig på. På denne måde får du lettere dine søgeord øverst på Google, hvilket ofte også vil resultere i bedre og billigere konverteringer.

Da det er vigtigt at vælge de rigtige søgeord, står vi selvfølgelig altid klar med rådgivning og værktøjer til at finde de søgeord som passer netop til din branche, behov, og hvad dine kunder søger på. Vi kan enten komme med en række forslag at tage udgangspunkt i, ud fra en søgeords analyse, eller vi kan gerne tage udgangspunkt i dine idéer, og se hvorvidt vi er enige i søgeordenes potentiale.