Vil du være en del af en spændende virksomhed i stor vækst?

Vi er på udkig efter en kreativ video/fotograf på fuldtid på vores Hovedkontor i Esbjerg eller vores nye kontor i Århus.. 

Hos Erhvervs Webdesign bliver du en del af et fantastisk team, der hver dag kæmper for det bedste resultat til vores kunder. Alle er eksperter inden for deres arbejdsområde og passioneret omkring arbejdet, dog har vi stadigvæk tid til at pleje vores stærke fællesskab, med plads til sjov i hverdagen. 

Du er garanteret en spændende hverdag, hvor du samtidig lærer en masse om hjemmesider, markedsføring og video/foto content i sammenhæng med hinanden.

Vi har ingen umildbare krav til uddannelse, da vi ved at passion for storytelling samt erfaring med video og fotoarbejde, vinder på dette område. Derfor ser vi også meget gerne, at du sender referencer på noget af dit tidligere arbejde, både mht. foto, video eller begge dele.

Vi vægter højt, at du:

  • Er meget kreativ af natur og kan finde ud af storytelling gennem video
  • Har flair for video/billede redigering til marketingsformål
  • Er selvstændig og kan stå for hele video/fotoproduktionen alene
  • Kan strukturere dine opgaver/kunder, så arbejdet bliver mest mulig effektivt
  • Har erfaring med klipning/redigering i diverse programmer
  • Har øje for detaljen

Arbejdsopgaver:

Vores kunder skal bruge professionelle videoer og billeder, som kan bruges til hjemmeside samt annoncering på diverse platforme som f.eks. Facebook og Instagram. Derfor er det også en fordel, hvis du har arbejdet med videocontent til disse platforme tidligere. 

Det vil foregå således, at du selv skal strukturere dine opgaver og lave aftaler med vores kunder, som har betalt for video/billeder. I store træk vil det være sådan, at du selv snakker med kunden om opgaven, aftaler en dato og kører ud og får udført opgaven, hvor du derefter også står for redigeringen af videoerne og/eller billederne. 

Det er derfor meget vigtigt at du er i stand til at fortælle kunden hvad der skal ske og hvad der fungerer bedst, alt efter om det er en video til annoncering, en profilvideo til hjemmesiden eller måske blot medarbejderbilleder.
Du vil ligeledes få indflydelse på hvilket udstyr du skal bruge for at kunne levere de bedst mulige video- og fotoproduktioner.
Som video/fotograf i Esbjerg, vil du få ansvaret for de kunder der skal bruge materiale i hele Region Syd, samt der vil være enkelte ture til Sjælland og Københavnsområdet løbende. Det er derfor også et krav at du har kørekort B, da der vil blive stillet en firmabil til rådighed, når du skal køre ud til kunderne for at skyde billeder og video.

Velkommen indenfor hos Erhvervs Webdesign

Erhvervs Webdesign er et webbureau, hvis mission er at levere professionelle hjemmeside- og markedsføringsløsninger til det danske erhvervsliv. Vi rådgiver, sælger og udvikler hjemmesider samt online markedsføring på de digitale kanaler til primært små og mellemstore virksomheder landet over.


Siden starten i 2012 har Erhvervs Webdesign oplevet en stor vækst i kundestrømmen, hvorfor vi den dag i dag beskæftiger et team bestående af 40 dygtige medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Esbjerg og salgskontorerne i henholdsvis Århus, Aalborg, Odense og Ballerup. 

Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingen er fuldtid med løn efter kvalifikationer.

Derudover tilbyder vi en spændende arbejdsplads i rivende vækst, hvor arbejdsmiljøet er uformelt, men stadig professionelt. Du vil få plads på vores hovedkontor i Esbjerg eller det nye kontor i Århus, alt efter hvor du bor -  Du vil være omgivet at en flok gode kollegaer, der alle brænder for deres fag.
Vi vægter ligeledes det sociale samvær højt, med flere sociale arrangementer som eksempelvis julefrokost, sommerfest og diverse småarrangementer i løbet af året. 

Er du den rette fotograf, som vi står og mangler?

Vi vil holde samtaler løbende og afventer den rigtige kandidat til jobbet.
Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt os på tlf: 82 82 98 98

Send din ansøgning, CV og med fordel din portefølje af tidligere arbejde i form af video og/eller billede materiale til job@erhvervswebdesign.dk.

Har du spørgsmål til stillingen kan du skrive til pr@erhvervswebdesign.dk eller ringe på 82829898 og spørg efter Patrick.

Vi glæder os til at høre fra dig!